News Flash:

Drob de pui

8 Mai 2013
1637 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr ficat de pui
250 gr inimi de pui
250 gr piept de pui
vegeta naturala
sare
piper dupa gust
1/2 lingurita chilli
1 legatura marar proaspat
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 praf pudra de chimen
1 praf pudra de anason
1 praf pudra de coriandru (sau cateva fire coriandru proaspat)
4 oua
1 lingura iaurt

Mod de preparare:

Se fierb inimile, ficateii si pieptul de pui. Dupa racire, se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele mentionate, pana obtinem o pasta fina (granulozitatea o reglati dupa preferinta). Ungem formele de briose cu putin ulei, le umplem cu compozitia de mai sus si dam la cuptor pana devin ferme si usor rumenite. Le lasam la racit, iar abea dupa aceea le scoatem din forme, le aranjam pe platou, decoram si servim.

Drob de pui recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019889 (s)