News Flash:

Drob de porc

23 Decembrie 2011
2914 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de porc
Ingrediente:

2 inimi
500 g de ficat
4 rinichi
4 oua fierte, tari
6 oua
un plaman
o legatura de patrunjel
o legatura de ceapa verde
cimbru
piper
sare

Mod de preparare:


Toate organele se spala bine, se pun la fiert, se racesc, iar apoi se dau prin masina de tocat. Compozitia rezultata se amesteca cu ceapa si patrunjelul taiat marunt si se potriveste de cimbru, piper si sare. Se sparg si se adauga ouale crude si se amesteca bine. Se intinde o foaie din aluat de foietaj, se taie fasii si se pun intr-o tava unsa cu putin unt. Peste ele se pune jumatate din compozitia de carne, se repartizeaza pe toata suprafata tavii, iar peste ea se asaza ouale fierte, taiate in doua. Se acopera totul cealalta jumatate din compozitia de carne. Se niveleaza, se unesc doua cate doua capetele de aluat, formandu-se o funda si se ung cu ou batut. Tava se da cuptor pentru 45 de minute.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: haggisandherring.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

inimi ficat rinichi oua plaman patrunjel ceapa verde cimbru piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6092 viz    0 com
2276 viz    0 com
2489 viz    0 com
2688 viz    0 com
2260 viz    0 com
3106 viz    0 com
2733 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022287 (s)