News Flash:

Drob de Pasti, cu oua fierte

6 Aprilie 2016
2184 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne de vita tocata
450 gr carne de porc tocata
3 felii de paine mai veche
4 oua fierte tari si cojite
1 ou negatit
2 rosii
1 ceapa rosie, tocata marunt
1 catel de usturoi maruntit
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura menta proaspat tocata
100 ml ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

1. Pune feliile de paine in apa. Dupa ce s-au imbibat, stoarce-le si pune-le intr-un bol.
2. Amesteca cu ambele tipuri de carne, ceapa, usturoiul, oul crud, rosii taiate foarte marunt, 3 linguri ulei de masline, patrunjel, menta, sare si piper. Omogenizeaza.
3. Tapeteaza o tava cu hartie pergament de dimensiuni mai mari.
4. Pune compozitia in ea, apoi ouale in compozitie (apasand usor).
5. Unge cu putin ulei de masline si inveleste in hartia din exteriorul tavii, ca si cum ai sigila. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 45-50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta drob drob oua drob pasti drob carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011669 (s)