News Flash:

Drob de miel - Reteta aperitiv pentru Pasti

16 Martie 2017
33857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de maruntaie de miel (inima, plamani, ficat, rinichi de miel)
5 -10 oua
3 linguri de ulei
2 legaturi de ceapa verde
1 legatura de marar verde
1 legatura de patrunjel verde
½ lingurita de piper negru macinat
½ lingurita de boia de ardei iute
1 lingurita de sare
1 prapur de miel sau foaie de placinta
 foi dafin, piper boabe, 1 morcov, 1 ceapa (pentru fiert organele de miel)

Mod de preparare:

Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare si se spumeaza. In apa in care fierb organele de miel se mai pun: un morcov, o ceapa, 1-2 foi de dafin, piper boabe. Dupa ce maruntaiele de miel au fiert, se pun la racit si apoi se toaca marunt. Prapurele de miel se spala si se tine in apa calduta. Ceapa verde, mararul, patrunjelul, se spala si se toaca marunt. Ouale se bat bine cu putina sare. Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei.

Se unge o tava cu ulei (o tava de chec sau cozonac), se asaza prapurele, se stroperste cu putin ulei si se aseaza umplutura de drob. In compozitie se pun 2-3 oua fierte intregi si curatate de coaja, se aseaza deasupra prapurele si se unge cu ulei sau cu ou batut. Se introduce tava in cuptorul incins pentru aproximativ 45 minute.  Este o excelenta reteta de drob de miel delicios, o reteta de aperitiv pentru Paste.
    
Reteta de drob de miel ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drob pasti drob miel retete drob drob prapur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010965 (s)