News Flash:

Drob de miel - O reteta delicioasa

21 Aprilie 2016
2935 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 kg de organe de miel (inima, ficat, rinichi, plamani)
8 oua, dintre care 4 fierte tari
o legatura de usturoi verde
o legatura de ceapa verde
o legatura de marar
piper
o legatura de patrunjel
cateva lingurite de Vegeta, pentru un plus de savoare
sare

Mod de preparare:

Fierbe organele in apa cu sare. Intre timp toca marunt verdeturile. Dupa fierbere, toaca organele cu ajutorul masinii de tocat carne (poti folosi robotul de bucatarie daca nu ai masina de tocat). Amesteca-le apoi cu verdeturile, dupa care adauga galbenusurile. Bate albusurile spuma si adauga-le in compositie. Asezoneaza totul cu sare, vegeta si piper dupa gust.

Tapeteaza o tava de cozonac cu ulei si pesmet, apoi asaza peste praporul de miel. Toarna jumatate din compozitie, apoi adauga ouale fierte pe lungimea tavii si asaza restul compozitiei de drob deasupra.

La final, inveleste drobul in praporul ramas. Bate doua oua si toarna-le deasupra compozitiei, Coace drobul timp de aproximativ o ora.
Lasa-l sa se raceasca complet si apoi taie-l in felii. Asaza feliile pe un platou, alaturi de cateva bucati de branza, ardei rosu proaspat, cateva frunze de salata verde si niste rosii taiate in sferturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drob miel reteta drob drob pasti drob ou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2539 viz    0 com
1728 viz    0 com
4712 viz    0 com
6635 viz    0 com
1370 viz    0 com
2209 viz    0 com

Comentarii (1)

Billydep  | #1329
wh0cd8678316 viagra online purchase
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013562 (s)