News Flash:

Drob de miel cu ciuperci

30 Aprilie 2013
1734 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 conserve de ciuperci
400 g carne de miel
3 oua
1 legatura de ceapa verde
1 legatura de patrunjel
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge ulei intr-o cratita si pune la calit cateva fire de ceapa verde si las-o sa se inmoaie putin. Adauga peste ea carnea de miel taiata cubulete si las-o pana se fragezeste putin, apoi asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Separat, intr-o alta cratita, adauga o lingura de ulei, restul de ceapa verde si ciupercile si lasa-le la foc potrivit aproximativ 7 minute. Sareaza-le si pipereaza-le, apoi adauga peste ele patrunjelul tocat marunt.

Pune carnea de miel intr-un robot de bucatarie si mixeaz-o pana devine pasta. Mixeaza apoi si ciupercile si amesteca-le cu pasta de miel. Adauga treptat si ouale si amesteca bine, apoi pune compozitia la cuptor intr-o tava si las-o circa 30 de minute.
Drobul de miel cu ciuperci se serveste rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2416 viz    0 com
1518 viz    0 com
2821 viz    0 com
1265 viz    0 com
1662 viz    0 com
5081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018298 (s)