News Flash:

Drob de ficatei - Aperitiv ideal pentru masa festiva - Toate secretele de preparare, MAI JOS

14 Martie 2017
14256 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr ficatei de pui
2-3 linguri gris
80 gr slanina
3 oua
3-4 linguri ulei vegetal
2-3 cartofi
1 ceapa
1 morcov
putina sare
piper negru, proaspat macinat
1 lingura amidon

Mod de preparare:

1. Spala slanina si ficateii, apoi da prin masina de tocat carne.
2. Amesteca cu grisul si amidonul. Dupa ce ai omogenizat, baga in frigider pentru o jumatate de ora.
3. Taie ceapa in bucuri mai mici si pune-l la calit, impreuna cu morcovul dat pe razatoare.
4. Curata, spala si da cartofii pe razatoare. Stoarce-i bine de zeama.
5. Fierbe ouale tari, apoi curata-le si taie-le in bucatele.
6. Amesteca ceapa cu carnea, morcovul, ouale fierte, cartofii, piperul si sarea.
7. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
8. Unge o tava cu putin ulei si transfera in ea "aluatul" din carne.
9. Baga tava in cuptor pentru 30-40 de minute.
Decoreaza cu verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drob ficatei reteta drob drob pui drob pasti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020847 (s)