News Flash:

Drob de dovlecei cu branza

25 Iulie 2016
14076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru compozitia cu dovlecel:
1 lingura unt
1 dovlecel
1 varf de cutit de sare
1 varf de cutit de piper alb
1 lingura usturoi praf

Pentru aluat:
100 gr faina de grau
150 gr faina integrala
7 gr drojdie
1 lingura oregano
1 lingura maghiran
1 ou
4 linguri ulei de masline
250 gr branza feta

Pentru coacere:
1 lingura unt topit
1 lingura faina de grau

Mod de preparare:

1. Da pe razatoare dovlecelul si stoarce-l bine de zeama.
2. Incinge uleiul si pune in el dovlecelul. Potriveste-l de sare, usturoi si piper.
3. Trece prin sita ambele tipuri de faina si amesteca-le cu drojdia.
4. Pune peste faina maghiranul, oregano, oul si uleiul. Omogenizeaza.
5. Incorporeaza dovlecelul inmuiat binisor. Amesteca foarte bine.
6. Taie branza feta in cubulete mici si pune-le in compozitie.
drob de dovlecei cu branza







7. Unge cu unt topit o tava de cozonac, presara faina si pune compozitia pregatita in ea.
drob de dovlecei cu branza







8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pana cand drobul prinde o culoare rumena.
drob de dovlecei cu branza
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete drob drob dovlecei drob legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012889 (s)