News Flash:

Drob de curcan cu sos de rosii

26 Noiembrie 2013
2248 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g carne tocata de curcan
1 lingurita praf de usturoi
1 lingura patrunjel tocat
2 felii de bacon tocate marunt
1 ceapa tocata
2 lingurite boia de ardei dulce
1 mar dat prin razatoare
120 ml sos de rosii
legume fierte pentru servire

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se unge o tava de cozonac. Intr-un bol amestecam carnea, usturoi, patrunjel, bacon, ceapa, boia, mar si o parte din sosul de rosii. Amestecam bine ingredientele si apoi punem compozitia obtinuta in tava pregatita si nivelam. Bagam la cuptor timp de 30 de minute. Scurgem zeama din tava, ungem drobul cu sosul ramas si bagam din nou la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete drob culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2571 viz    0 com
13645 viz    0 com
5297 viz    0 com
13469 viz    0 com
10236 viz    0 com
3552 viz    0 com
1753 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013628 (s)