News Flash:

Drob de curcan cu sos de rosii

26 Noiembrie 2013
2190 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata de curcan
1 lingurita praf de usturoi
1 lingura patrunjel tocat
2 felii de bacon tocate marunt
1 ceapa tocata
2 lingurite boia de ardei dulce
1 mar dat prin razatoare
120 ml sos de rosii
legume fierte pentru servire

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se unge o tava de cozonac. Intr-un bol amestecam carnea, usturoi, patrunjel, bacon, ceapa, boia, mar si o parte din sosul de rosii. Amestecam bine ingredientele si apoi punem compozitia obtinuta in tava pregatita si nivelam. Bagam la cuptor timp de 30 de minute. Scurgem zeama din tava, ungem drobul cu sosul ramas si bagam din nou la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete drob culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2497 viz    0 com
13352 viz    0 com
5226 viz    0 com
13363 viz    0 com
9988 viz    0 com
3485 viz    0 com
1692 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013987 (s)