News Flash:

Drob de curcan

20 Decembrie 2011
2911 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de curcan
Ingrediente:

400 g carne de curcan tocata
2 felii de bacon tocate marunt
130 g sos barbecue
2 linguri patrunjel tocat
1 ceapa tocata
1 lingurita praf de usturoi
1 lingurita de boia dulce
1 mar dat prin razatoare

Mod de preparare:

Mai intai se incinge cuptorul la 200 grade si se unge o tava de cozonac cu putina grasime. Dupa aceea se amesteca usturoiul cu carnea tocata, patrunjelul, ceapa, baconul, boia, marul si 1/3 din cantitatea de sos. Compozitia rezultata se pune intr-o tava si se da la cuptor timp de 30 de minute. Se unge friptura cu sosul ramas si se mai da la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu legume fierte.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacon sos barbecue patrunjel ceapa boia dulce mar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1785 viz    0 com
1195 viz    0 com
1206 viz    0 com
1038 viz    0 com
1860 viz    0 com
1356 viz    0 com
2156 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023791 (s)