News Flash:

Drob de Craciun

22 Decembrie 2011
2202 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de Craciun
Ingrediente:

500 g carne porc (impanata cu grasime)
6 bucati carnati afumati
5 oua
1 kg ficat de porc
5-6 catei usturoi
2 cepe
1 lingura faina
1 paharel coniac
patrunjel
marar
putin ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Prima data se pune la fiert, in apa cu sare, ficatul. Cand e gata, se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu usturoiul, carnea de porc si ceapa. Acest amestec se inabusa in putin ulei, apoi se lasa sa se racoreasca si se amesteca patrunjel si marar, 4 oua si coniacul si se amesteca foarte bine.
Se tapeteaza cu putin ulei si faina tavile de copt, se pune compozitia in ele, deasupra se asaza cate doi carnaciori in fiecare, iar la final restul de amestec de carne. Pentru aspect se bate un ou cu o lingura de faina, iar apoi cu acest amestec se unge compozitia din tavi. Se baga in cuptor si se lasa pana cand prind o culoare rumena.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne porc carnati afumati oua usturoi cepe faina coniac patrunjel marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2431 viz    0 com
2645 viz    0 com
2171 viz    0 com
3052 viz    0 com
2673 viz    0 com
2749 viz    0 com
2713 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018408 (s)