News Flash:

"Drob" de cartofi la tigaie

25 Ianuarie 2012
7088 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de cartofi la tigaie
Ingrediente:

1 kg de cartofi
8 oua
verdeata
un praf de sare
un praf de piper

Mod de preparare:

Pregatim cartofii pentru razuit,ii curatam,ii spalam si ii portionam,apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri fine. Ii stoarcem de zeama si ii amestecam cu ouale batute, praful de sare si piperul, adaugam si verdeata. Incingem putin ulei intr-o tigaie teflonata si turnam jumatate din compozitie, nivelam si lasam la copt 6-7 minute, apoi cu ajutorul unei farfurii intoarcem "drobul" si pe partea celalta si il mai coacem putin.
Drob de cartofi la tigaie pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi oua verdeata sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5617 viz    0 com
1329 viz    0 com
2285 viz    0 com
3516 viz    0 com
2317 viz    0 com
2398 viz    0 com
2329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1991 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020150 (s)