News Flash:

"Drob" de cartofi la tigaie

25 Ianuarie 2012
6890 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de cartofi la tigaie
Ingrediente:

1 kg de cartofi
8 oua
verdeata
un praf de sare
un praf de piper

Mod de preparare:

Pregatim cartofii pentru razuit,ii curatam,ii spalam si ii portionam,apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri fine. Ii stoarcem de zeama si ii amestecam cu ouale batute, praful de sare si piperul, adaugam si verdeata. Incingem putin ulei intr-o tigaie teflonata si turnam jumatate din compozitie, nivelam si lasam la copt 6-7 minute, apoi cu ajutorul unei farfurii intoarcem "drobul" si pe partea celalta si il mai coacem putin.
Drob de cartofi la tigaie pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi oua verdeata sare piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5084 viz    0 com
1234 viz    0 com
2192 viz    0 com
3395 viz    0 com
2211 viz    0 com
2269 viz    0 com
2222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019093 (s)