News Flash:

"Drob" de cartofi la tigaie

25 Ianuarie 2012
6976 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de cartofi la tigaie
Ingrediente:

1 kg de cartofi
8 oua
verdeata
un praf de sare
un praf de piper

Mod de preparare:

Pregatim cartofii pentru razuit,ii curatam,ii spalam si ii portionam,apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri fine. Ii stoarcem de zeama si ii amestecam cu ouale batute, praful de sare si piperul, adaugam si verdeata. Incingem putin ulei intr-o tigaie teflonata si turnam jumatate din compozitie, nivelam si lasam la copt 6-7 minute, apoi cu ajutorul unei farfurii intoarcem "drobul" si pe partea celalta si il mai coacem putin.
Drob de cartofi la tigaie pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi oua verdeata sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5395 viz    0 com
1281 viz    0 com
2229 viz    0 com
3457 viz    0 com
2269 viz    0 com
2327 viz    0 com
2277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020366 (s)