News Flash:

Drob cu oua si legume

16 August 2011
4453 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob cu oua si legume
Ingrediente: 1 punga amestec mexican de legume si orez 1 ou fiert tare 1 ou crud 100 g cascaval 1 lingura de faina 1-2 linguri smantana 2 linguri cu lapte 1 lingurita de unt 1 lingura ulei de masline patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Amestecul mexican se fierbe in apa cu putina sare si ulei, conform instructiunilor de pe pachet. Apoi se scurge apa in care a fiert si se lasa sa se racoreasca putin. Dupa aceea se incorporeaza un ou si se amesteca iarasi. Se adauga laptele, smantana, cascavalul ras si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. Doua forme se ung cu unt si se tapeteaza cu faina. Se curata oul fiert de coaja, se taie in doua pe latime si se asaza in fiecare forma cate o jumatate. Compozitia de mai sus se toarna in formele cu oua si se da la cuptor. Se lasa pana se rumeneste bine si prinde o crusta deasupra Se serveste cu frunze de patrunjel. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala cascaval smantana placinte patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2383 viz    0 com
1030 viz    0 com
1846 viz    0 com
1155 viz    0 com
968 viz    0 com
2337 viz    0 com
3333 viz    0 com
1633 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013384 (s)