News Flash:

Drob cu mix de carne

31 August 2012
3464 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g firimituri de paine
300 g carne de porc tocata
400 g carne de vita tocata
1 dovlecel dat prin razatoare
1 ou batut
1 morcov dat prin razatoare
3 linguri sos de tomate
1 rosie taiata felii
40 g branza data prin razatoare
sare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Intr-un bol mare amestecam firimiturile de paine, carnea, dovlecelul, morcovul, oul, usturoiul, pasta de tomate si sare dupa gust. Transferam compozitia obtinuta intr-o tava de cozonac unsa si apoi bagam la cuptor timp de 25 de minute. Scoatem tava, asezam feliile de rosii deasupra si presaram branza. Bagam la cuptor pentru inca 15 minute. Se serveste cu legume fierte la aburi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel ou batut morcov rosie sare bol mare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8173 viz    0 com
4065 viz    0 com
2911 viz    0 com
2591 viz    0 com
1243 viz    0 com
6449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023312 (s)