News Flash:

Drob cu carne si piure

7 Septembrie 2012
1873 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g carne de vita tocata
2 lingurite ulei de masline
4 felii de bacon taiate maruntel
1 ceapa tocata
80 ml sos de tomate
1 morcov dat prin razatoare
1 dovlecel dat prin razatoare
100 g firimituri de paine
2 oua batute
piure de cartofi pentru servire
sare


Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava de cozonac. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem ceapa cu baconul la calit. Intr-un bol amestceam cu mainile toate ingredientele si punem compozitia obtinuta in tava pregatita. Bagam tava la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa stea in tava la racit timp de 10 minute inainte de servire. se serveste cu piure de cartofi si sos de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon ceapa morcov oua batute foc mediu tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025213 (s)