News Flash:

Drob cu carne de vita si masline

6 Noiembrie 2012
2411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g carne de vita tocata
4 felii sunca presata
70 g firimituri de paine
1 ceapa tocata marunt
85 g masline verzi taiate rondele
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri oregano
sare

Mod de preparare:

Mai intai se incinge cuptorul la 160 grade, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se framanta compozitia, se pune in tava de cozonac unsa cu putin ulei, apoi se niveleaza, se acopera cu o folie si se da la cuptor, pentru maximum trei sferturi de ora. Se poate servi cu piure de dovleac.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare sunca presata ceapa masline verzi usturoi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2055 viz    0 com
2011 viz    0 com
2263 viz    0 com
2092 viz    0 com
1702 viz    0 com
3391 viz    0 com
2666 viz    0 com
10574 viz    0 com
10224 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013260 (s)