News Flash:

Drob cu carne de vita si masline

6 Noiembrie 2012
2468 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g carne de vita tocata
4 felii sunca presata
70 g firimituri de paine
1 ceapa tocata marunt
85 g masline verzi taiate rondele
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri oregano
sare

Mod de preparare:

Mai intai se incinge cuptorul la 160 grade, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se framanta compozitia, se pune in tava de cozonac unsa cu putin ulei, apoi se niveleaza, se acopera cu o folie si se da la cuptor, pentru maximum trei sferturi de ora. Se poate servi cu piure de dovleac.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare sunca presata ceapa masline verzi usturoi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2104 viz    0 com
2049 viz    0 com
2337 viz    0 com
2156 viz    0 com
1766 viz    0 com
3463 viz    0 com
2750 viz    0 com
10659 viz    0 com
10340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025314 (s)