News Flash:

Drob cu carne de vita

7 Mai 2014
1467 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata de vita
150 g fasole verde
100 g firimituri de paine
1 morcov mare dat prin razatoare
1 ceapa mica data prin razatoare
2 linguri patrunjel tocat
2 linguri sos de tomate
1 ou
8 cartofi taiati pe jumatate
1 legatura morcovi olandezi (mici)

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt. Amestecam intr-un bol mare carnea, firimiturile, ceapa, morcovul razuit, sosul de tomate, patrunjelul si oul si asezonam cu sare dupa gust. Punem compozitia in tava si bagam tava la cuptor timp de 35 de minute. Scoatem apoi din cuptor si scurgem excesul de grasime. Intre timp, punem cartofii, morcoveii si fasolea verde la fiert. Servim carnita cu legumele fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete drob drob carne drob vita drob legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022112 (s)