News Flash:

Dovlecel spiralat cu pesto

4 Iulie 2013
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

amaretto
10 gr busuioc proaspat
300 gr dovlecei

Pentru pesto:
50 gr busuioc proaspat
20 gr muguri de pin
1 lingura zeama de lamaie 
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare dupa gust

Mod de preparare:

Dovlecelul se transforma in paste cu ajutorul unei masini de spiralat sau cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume (peeler).
Se amesteca spaghetele obtinute cu busuiocul tocat maruntit. Ingredientele pentru pesto se amesteca in blender pana se obtine o pasta cat mai omogena. Se amesteca pastele cu sosul pesto si se decoreaza cu fistic tocat si rosii cherry pentru servire

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amaretto dovlecei pesto busuioc proaspat usturoi peeler istic tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3600 viz    0 com
1192 viz    0 com
2371 viz    0 com
1636 viz    0 com
2406 viz    0 com
2706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013807 (s)