News Flash:

Dovlecel pane cu branza

8 August 2011
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecel pane cu branza
Ingrediente: 3 dovlecei 2 oua sare 200 gr branza piper 2 linguri gris Mod de preparare: Dovleceii se curata, se taie felii si se presara sare deasupra. Se lasa 40 de minute. Apoi se bate grisul cu oua si piper, se adauga branza si se trec feliile prin ou. Dupa aceea se prajesc in ulei incalzit. Cand sunt gata, se scot pe un prosop absorbant. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive ovaz oua branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2415 viz    0 com
1208 viz    0 com
2472 viz    0 com
1112 viz    0 com
1554 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015906 (s)