News Flash:

Dovlecel pane cu branza

8 August 2011
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecel pane cu branza
Ingrediente: 3 dovlecei 2 oua sare 200 gr branza piper 2 linguri gris Mod de preparare: Dovleceii se curata, se taie felii si se presara sare deasupra. Se lasa 40 de minute. Apoi se bate grisul cu oua si piper, se adauga branza si se trec feliile prin ou. Dupa aceea se prajesc in ulei incalzit. Cand sunt gata, se scot pe un prosop absorbant. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive ovaz oua branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2521 viz    0 com
1314 viz    0 com
2592 viz    0 com
1216 viz    0 com
1673 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021843 (s)