News Flash:

Dovlecel la cuptor cu branza si ansoa

21 August 2013
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 dovlecei mici
16 rosii coapte cherry
doua linguri de ulei de masline
1/2 ceasca pesmet
1/2 cana de branza Pecorino Romano
1/4 ceasca nuci de pin
20 frunze de busuioc
doua fileuri de ansoa
piper negru proaspat macinat

Mod de preparare:

Mai intai preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie dovleceii pe jumatate, transversal, scoate-le miezul apoi taie si rosiile cherry pe jumatate.
Imprastie putin ulei de masline intr-un vas termorezistent si aranjeaza feliile de dovlecel intr-un singur strat. Unge dovleceii cu ulei si asaza peste ei rosiile cu partea taiata in jos. Presara peste ei si nucile de pin.
Toaca marunt busuiocul si fileurile de ansoa, apoi combina intr-un bol pesmetul, branza rasa si piperul si amesteca-le bine. Presara acest amestec peste dovlecei si pune-i apoi la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.
Dovleceii la cuptor cu rosii se servesc calzi, simpli sau cu iaurt deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei mici pesmet piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017354 (s)