News Flash:

Dovlecel gratinat cu usturoi

6 Mai 2011
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecel gratinat cu usturoi
Ingrediente: 2-3 dovlecei tineri 7-8 catei de usturoi 50 ml ulei cateva fire patrunjel sau marar condimente pentru friptura sare, piper, cimbru Mod de preparare: Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente pentru friptura. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si prajiti dovleceii pe toate partile aproximativ 10 minute pana se inmoaie putin. Adaugati usturoiul taiat feliute subtiri, sare, piper, verdeata, eventual cateva feliute de peperoni. Dupa 2 minute scoateti-i pe platou. Se servesc ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi si ca garnitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnituri cartofi natur ovaz usturoi marar patrunjel condimente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
1670 viz    0 com
1350 viz    0 com
1338 viz    0 com
3364 viz    0 com
2762 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019257 (s)