News Flash:

Dovlecel cu branza si ou

9 August 2011
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecel cu branza si ou
Ingrediente: 1 ou 1 dovlecel sare piper sunca feliata branza feliata rosii ulei Mod de preparare: Dovlecelul se curata, se taie rondele fine, pentru ca mai apoi sa se sareze si sa se pipereze. In paralel, se taie sunca, branza si rosiile de marimea rondelelor de dovlecel. Dupa aceea se face un fel de frigarui din dovlecel, branza, rosie si iar dovlecel. Bucatele astfel rezultate se dau prin ou si se prajesc în ulei. Se servesc calde. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel garnituri carnati branza rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1559 viz    0 com
1304 viz    0 com
2599 viz    0 com
1001 viz    0 com
2559 viz    0 com
1899 viz    0 com
2602 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1916 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019003 (s)