News Flash:

Dovlecel cu branza si ou

9 August 2011
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecel cu branza si ou
Ingrediente: 1 ou 1 dovlecel sare piper sunca feliata branza feliata rosii ulei Mod de preparare: Dovlecelul se curata, se taie rondele fine, pentru ca mai apoi sa se sareze si sa se pipereze. In paralel, se taie sunca, branza si rosiile de marimea rondelelor de dovlecel. Dupa aceea se face un fel de frigarui din dovlecel, branza, rosie si iar dovlecel. Bucatele astfel rezultate se dau prin ou si se prajesc în ulei. Se servesc calde. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecel garnituri carnati branza rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1480 viz    0 com
1215 viz    0 com
2525 viz    0 com
921 viz    0 com
2415 viz    0 com
1827 viz    0 com
2519 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013507 (s)