News Flash:

Dovlecei zucchini cu cartofi copti

25 Martie 2014
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei zucchini
4 cartofi medii
1 ardei gras rosu
1 catel de usturoi
1/2 ceasca de pesmet
1/4 ceasca de ulei de masline
boia de ardei rosu
sare
piper

Mod de preparare:


Spala dovleceii si taie-i cubulete, curata cartofii si taie-i in acelasi fel, indeparteaza semintele ardeiului si feliaza fasii julienne si marunteste usturoiul. Adauga-le pe toate intr-o tava si incorporeaza pesmetul si uleiul de masline. Asezoneaza cu boia, sare si piper dupa gust.

Pune tava la copt in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasa amestecul la rumenit timp de o ora, pana cand se inmoaie cartofii si formeaza o crusta crocanta.
Desi cartofii sunt destul de satiosi, poti sa imbogatesti acest fel de mancare cu putin tofu sau cu chiftelute din naut, in perioada postului.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post retete zucchini retete cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2600 viz    0 com
2001 viz    0 com
3150 viz    0 com
3051 viz    0 com
2255 viz    0 com
5906 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014163 (s)