News Flash:

Dovlecei umpluti cu orez

30 Mai 2011
2471 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei umpluti cu orez
Ingrediente: 6 dovlecei ½ pahar orez 2 oua 2 cepe 1 lingura de marar tocat ½ pahar de lapte 1 lingura de ulei sare piper 1 pahar de smantana iaurt faina cascaval Mod de preparare: O ceapa tocata marunt se caleste usor in ulei. Se adauga orezul spalat, se rumeneste putin si se stinge cu laptele. Se lasa pe foc pana începe orezul sa se umfle. Se da la o parte, se adauga ouale fierte, tocate marunt, mararul, sarea si piperul. Se umplu dovleceii curatati, spalati, taiati in doua si scobiti de miez, se tavalesc prin faina si se prajesc putin in ulei. Dupa ce dovleceii s-au rumenit, se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o ceapa mica, tocata prajita in putin ulei si stinsa cu un pahar de apa si un pahar cu smantana. Se lasa sa fiarba putin pe foc [i se da la cuptor pana cand sunt gata. Se rade deasupra cascaval si se servesc cu iaurt. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz delikat marar lapte smantana mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3830 viz    0 com
993 viz    0 com
1372 viz    0 com
2297 viz    0 com
2537 viz    0 com
2715 viz    1 com
2031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018526 (s)