News Flash:

Dovlecei umpluti cu orez

30 Mai 2011
2390 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei umpluti cu orez
Ingrediente: 6 dovlecei ½ pahar orez 2 oua 2 cepe 1 lingura de marar tocat ½ pahar de lapte 1 lingura de ulei sare piper 1 pahar de smantana iaurt faina cascaval Mod de preparare: O ceapa tocata marunt se caleste usor in ulei. Se adauga orezul spalat, se rumeneste putin si se stinge cu laptele. Se lasa pe foc pana începe orezul sa se umfle. Se da la o parte, se adauga ouale fierte, tocate marunt, mararul, sarea si piperul. Se umplu dovleceii curatati, spalati, taiati in doua si scobiti de miez, se tavalesc prin faina si se prajesc putin in ulei. Dupa ce dovleceii s-au rumenit, se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o ceapa mica, tocata prajita in putin ulei si stinsa cu un pahar de apa si un pahar cu smantana. Se lasa sa fiarba putin pe foc [i se da la cuptor pana cand sunt gata. Se rade deasupra cascaval si se servesc cu iaurt. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ovaz delikat marar lapte smantana mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3683 viz    0 com
919 viz    0 com
1268 viz    0 com
2211 viz    0 com
2460 viz    0 com
2608 viz    1 com
1920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013533 (s)