News Flash:

Dovlecei umpluti cu orez

30 Mai 2011
2604 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Dovlecei umpluti cu orez
Ingrediente: 6 dovlecei ½ pahar orez 2 oua 2 cepe 1 lingura de marar tocat ½ pahar de lapte 1 lingura de ulei sare piper 1 pahar de smantana iaurt faina cascaval Mod de preparare: O ceapa tocata marunt se caleste usor in ulei. Se adauga orezul spalat, se rumeneste putin si se stinge cu laptele. Se lasa pe foc pana începe orezul sa se umfle. Se da la o parte, se adauga ouale fierte, tocate marunt, mararul, sarea si piperul. Se umplu dovleceii curatati, spalati, taiati in doua si scobiti de miez, se tavalesc prin faina si se prajesc putin in ulei. Dupa ce dovleceii s-au rumenit, se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o ceapa mica, tocata prajita in putin ulei si stinsa cu un pahar de apa si un pahar cu smantana. Se lasa sa fiarba putin pe foc [i se da la cuptor pana cand sunt gata. Se rade deasupra cascaval si se servesc cu iaurt. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz delikat marar lapte smantana mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4005 viz    0 com
1103 viz    0 com
1487 viz    0 com
2438 viz    0 com
2648 viz    0 com
2840 viz    1 com
2173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013191 (s)