News Flash:

Dovlecei umpluti cu legume si sunca - FOTO

15 Februarie 2012
3007 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei umpluti cu legume si sunca
Ingrediente:

5 dovlecei
200 gr sunca
200 gr morcovi
1/2 ceapa
200 gr telina
150 gr ciuperci
100 gr patrunjel radacina
2-3 catei de usturoi
patrunjel verde
1 ardei gras
sare

Mod de preparare:

Se scobesc dovleceii cu instrumentul de inghetata sau cu o lingura. Legumele se toaca marunt si se calesc in 3 linguri ulei de masline, se adauga sunca taiata bucatele si ciupercile. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Se umplu dovleceii, se pun intr-o tava unsa cu unt, se stropesc cu putin ulei si se baga la cuptor aproximativ 30  de minute. Se servesc ca atare sau daca doriti cu smantana.
Dovlecei umpluti cu legume si sunca pregatiti de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Dovlecei_umpluti_cu_legume_si_sunca2
dovlecei sunca morcovi ceapa telina ciuperci patrunjel radacina usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013549 (s)