News Flash:

Dovlecei umpluti cu legume

8 Iunie 2016
1928 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei lungi
200 gr cascaval ras
2 linguri ulei de masline
2 rosii
1 ardei gras
1 legatura ceapa verde
1 legatura marar
3 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Taie dovleceii pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scobeste-le miezul pentru a forma barcute. Miezul se taie cubulete. Procedeaza la fel si cu restul legumelor. Intr-o tigaie pune uleiul la incins si caleste ceapa timp de un minut. Adauga apoi ardeiul si caleste-le impreuna timp de 30 de secunde, apoi adauga usturoiul pisat si miezul dovleceilor. Adauga sare si piper si caleste-le pana cand dovlecelul incepe sa-si schimbe culoarea. Adauga apoi rosiile taiate cubulete si lasa totul pe foc timp de 5 minute, amestecand constant.

Cand este gata, asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Stinge focul si adauga verdeata toaca marunt. Amesteca bine si lasa compozitia sa se racoreasca timp de 5 minute. Umple dovleceii cu legumele si presara cascavalul deasupra. Adauga totul la cuptor timp de 30 de minute, sau pana cand dovleceii sunt moi.
Dovleceii umpluti cu legume si cascaval se servesc calzi, alaturi de o salata de rosii cu ceapa verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei umpluti dovlecei legume reteta dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1811 viz    0 com
1813 viz    0 com
1695 viz    0 com
10089 viz    0 com
2349 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013633 (s)