News Flash:

Dovlecei umpluti cu crema de ton si legume

9 Aprilie 2013
3171 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g ton maruntit
6 dovlecei
1 jumatate de ardei gras rosu
1 jumatate de ardei gras galben
1 jumatate de ceapa
1 lingurita de zahar
1 lingura de capere
2 linguri de otet alb
patrunjel
3 linguri de ulei de masline

sare

Mod de preparare:

Taie un capacel in partea superioara a 4 dovlecei, apoi scoate-le miezul cu ajutorul unei lingurite. Pune-i apoi la fiert aproximativ 4-5 minute.
Taie ardeiul galben si pe cel rosu cubulete si toaca ceapa marunt. Caleste apoi intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei de masline, ceapa si ardeii pana sa inmoaie. Adauga peste ele, restul dovleceilor taiati cubulete, zaharul, sare, caperele, otetul si 2 linguri de apa si lasa-le sa fiarba 10 minute.
Cand sunt aproape gata, adauga tonul si patrunjelul tocat si amesteca-le bine. Dupa aceea, umple dovleceii cu aceasta compozitie si pune-i la cuptor 10 minute intr-un vas termorezistent uns cu ulei.
Dovleceii umpluti cu ardei si ton se servesc calzi, decorati cu frunzulite de busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020087 (s)