News Flash:

Dovlecei umpluti cu ciuperci

14 Iunie 2012
3684 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei potriviti
4 felii de dovlecel taiat cubulete
1 cutie de ciuperci
1 ceapa mica
cascaval razuit
1 morcov mic
2 lingurite pasta de curry verde
1 ou
piper
sare

Mod de preparare:


Procesul de preparare este exact la fel ca si la cel cu carne. Dovleceii se spala, se taie in jumatate, se scobesc si se scoate miezul, se stropesc cu putin ulei si se condimenteaza cu putina sare apoi se dau la cuptor pana se inmoaie usor.
Ceapa se taie marunt, se caleste usor in 2-3 linguri de ulei, se adauga morcovul, se mai tine pe foc 2-3 minute amestecand continuu, si la final se adauga ciupercile taiate marunt. Se lasa sa se caleasca si ele, se condimenteaza, apoi se opreste focul. Dupa ce sa racorit usor, se adauga oul si cascaval razuit (2 linguri), si se amesteca bine.
Cu compozitia obtinuta umplem dovleceii, presaram cu cascaval si se da la cuptor pana se inmoaie dovlecelul si cascavalul e topit. Optional, inainte de a scoate din cuptor, se orneaza cu felii de rosii si marar.
Dovlecei umpluti cu ciuperci, reteta recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei dovlecel ciuperci ceapa cascaval morcov piper sare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2890 viz    0 com
7283 viz    0 com
5096 viz    0 com
1636 viz    0 com
2346 viz    0 com
1820 viz    0 com
1086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013444 (s)