News Flash:

Dovlecei umpluti cu carne si ou

10 Septembrie 2012
1724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata
1/2 cana de orez
1 morcov
1 ceapa
1 ou
patrunjel verde
300 ml suc de rosii
sare
piper
busuioc
cimbru
2-3 rosii
7 dovlecei

Mod de preparare:

Dovleceii ii curatam de coaja, le taiem un mic capacel si ii scobim cu o lingurita formand niste barcute. Ii lasam sa se scurga. Carnea o amestecam cu patrunjelul, oul, morcovul dat prin razatoare, busuioc uscat, sare si piper dupa gust. Ceapa o calim putin in ulei si adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat si scurs de apa, lasam la fiert pana scade sosul. Il lasam la racit dupa care adaugam carnea. Umplem dovleceii cu amestecul de carne, acoperim cu felii de rosii si presaram cimbru deasupra. Asezam dovleceii intr-o tava, adaugam restul de suc de rosii si daca mai este nevoie o cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 minute

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare dovlecei umpluti carne tocata morcov ceapa rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1913 viz    0 com
3899 viz    0 com
2246 viz    0 com
1167 viz    0 com
7266 viz    0 com
1401 viz    1 com
2811 viz    0 com
3511 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019372 (s)