News Flash:

Dovlecei umpluti cu carne si orez

16 Iulie 2013
1875 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g piept de pui
50 g ceapa tocata
50 g orez
3 dovlecei mici
250 ml suc de rosii
100 ml iaurt
30 g faina
sare

Mod de preparare:

Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita in ulei timp de 2 minute. Se adauga orezul spalat si scurs bine de apa, 1/2 lingurita de sare. Se amesteca bine. Dovleceii se curata de coaja, se taie in jumatati, pe grosime. Se scoate miezul cu o lingura. Jumatatile se umplu cu amestecul de tocatura si se asaza in cratita. Se toarna sucul de rosii peste ele si 250 ml apa si se lasa sa fiarba acoperite la foc mic, 30-40 de minute. Cand dovleceii sint fierti (dar sa nu se terciuiasca), faina se freaca cu 2 linguri apa rece sau suc de rosii si se amesteca in sos, lasandu-l sa fiarba cateva clocote. Se servesc calzi cu iaurt rece pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez iaurt sare tocatura clocote iaurt rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1758 viz    0 com
1418 viz    0 com
1167 viz    0 com
1232 viz    0 com
1765 viz    0 com
999 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019765 (s)