News Flash:

Dovlecei umpluti cu branza

17 Ianuarie 2012
6338 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Dovlecei umpluti cu branza
Ingrediente:

4 dovlecei
200 g branza de vaci
20 g pesmet
80 g unt
80 g paine fara coaja
2 oua
sare

Mod de preparare:

Dovleceii (necuratati de coaja si intregi) se fierb 10 minute si se scurg de apa. Se taie in jumatati (eliminand miezul), pe lungime, si se aseaza intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt si tapetata cu pesmet. Branza de vaci se freaca bine cu miezul de paine, muiat o clipa in apa rece si bine stors. Se adauga miezul de dovlecei tocat, ouale intregi, 30 g unt topit, sare si marar, amestecand bine. Cu acesta compozitie se umplu dovleceii si desupra se presara pesmetul infirbantat, un minut, in 50 g unt. Se dau la cuptor 20-30 minute, la foc mijlociu ca sa se rumenesca si se servesc firbinti.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei pesmet unt oua sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1891 viz    0 com
6096 viz    0 com
1575 viz    0 com
10663 viz    0 com
2148 viz    0 com
2722 viz    0 com
4546 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015438 (s)