News Flash:

Dovlecei umpluti cu branza

17 Ianuarie 2012
6193 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei umpluti cu branza
Ingrediente:

4 dovlecei
200 g branza de vaci
20 g pesmet
80 g unt
80 g paine fara coaja
2 oua
sare

Mod de preparare:

Dovleceii (necuratati de coaja si intregi) se fierb 10 minute si se scurg de apa. Se taie in jumatati (eliminand miezul), pe lungime, si se aseaza intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt si tapetata cu pesmet. Branza de vaci se freaca bine cu miezul de paine, muiat o clipa in apa rece si bine stors. Se adauga miezul de dovlecei tocat, ouale intregi, 30 g unt topit, sare si marar, amestecand bine. Cu acesta compozitie se umplu dovleceii si desupra se presara pesmetul infirbantat, un minut, in 50 g unt. Se dau la cuptor 20-30 minute, la foc mijlociu ca sa se rumenesca si se servesc firbinti.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei pesmet unt oua sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1825 viz    0 com
5989 viz    0 com
1506 viz    0 com
10600 viz    0 com
2092 viz    0 com
2669 viz    0 com
4481 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013436 (s)