News Flash:

Dovlecei umpluti

29 Iulie 2011
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei umpluti
Ingrediente: dovlecei ciuperci ceapa orez suc de rosii Mod de preparare: Se spala bine dovleceii si se taie in jumatati. Dupa aceea jumatatile se scobesc cu lingurita pana aproape de coaja. Intre timp, se caleste ceapa, apoi se adauga orezul si ciupercile, sare si piper si se lasa pana cand sunt fierte bine. Se umplu dovleceii cu orezul si se pun capace tot din dovlecel. Se toarna suc de rosii deasupra, in oala, si se lasa sa fiarba bine. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.latartinegourmande.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive ovaz ciuperci ceapa delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2621 viz    0 com
1241 viz    0 com
1700 viz    0 com
4720 viz    0 com
953 viz    0 com
3118 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015743 (s)