News Flash:

Dovlecei prajiti

5 Iunie 2014
2621 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g parmezan ras
2 dovlecei potriviti
1 lingura cu ulei
50 g pesmet
sare
piper

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul. Tapeteaza cu hartie de copt o tava. Feliaza dovleceii spalati, presara un praf de sare si pune-i intr-o sita, la scurs. Asaza feliile pe un servet pentru a absorbi excesul de apa si pune-le intr-un castron. Toarna deasupra uleiul si amesteca usor.  Amesteca intr-un bol parmezanul cu pesmetul, un praf de sare si de piper. Trece feliile de dovlecel prin amestecul de parmezan si pune-le pe tava. Da la cuptorul incins, la foc mediu, pentru 25-30 de minute. Serveste-le imediat.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chipsuri chipsuri homemade dovlecei chipsuri retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013809 (s)