News Flash:

Dovlecei pane

22 Iunie 2012
3438 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei
faina
3 oua
200 ml bere
patrunjel
ulei
piper
sare


Mod de preparare:
 
Dovleceii se curata, se taie in felii mai groase, se potriveste de sare, iar apoi se pun pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de apa. In acest timp se bat ouale cu piper si sare, se pun faina si berea, iar la final patrunjelul tocat marunt. Se incinge ulei intr-o tigaie, se trec feliile de dovlecel prin amestec, apoi se pun la prajit. Se scot tot pe niste servetele, pentru a absorbi uleiul.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei faina oua bere patrunjel uleipipersare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3025 viz    0 com
3709 viz    0 com
2594 viz    0 com
5134 viz    0 com
5526 viz    0 com
1608 viz    0 com
2370 viz    0 com
1312 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026401 (s)