News Flash:

Dovlecei pane

22 Iunie 2012
3477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei
faina
3 oua
200 ml bere
patrunjel
ulei
piper
sare


Mod de preparare:
 
Dovleceii se curata, se taie in felii mai groase, se potriveste de sare, iar apoi se pun pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de apa. In acest timp se bat ouale cu piper si sare, se pun faina si berea, iar la final patrunjelul tocat marunt. Se incinge ulei intr-o tigaie, se trec feliile de dovlecel prin amestec, apoi se pun la prajit. Se scot tot pe niste servetele, pentru a absorbi uleiul.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei faina oua bere patrunjel uleipipersare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3183 viz    0 com
3760 viz    0 com
2660 viz    0 com
5204 viz    0 com
5563 viz    0 com
1641 viz    0 com
2403 viz    0 com
1347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019256 (s)