News Flash:

Dovlecei pane

8 Iulie 2011
2591 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei pane
Ingrediente: 2 dovlecei medii 2 oua 150 ml bere 170 g faina sare piper patrunjel 400 ml ulei Mod de preparare: Dovleceii se spala si se taie felii nu foarte groase. Se sareaza si se asaza pe servetele absorbante, se intorc pe ambele parti. La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul obtinut trebuie sa fie putin mai gros decat cel de la clatite. Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine. Dovleceii “uscati” se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta. Se scot dovleceii rumeniti pe o tava tapetata cu servetele. Se servesc calzi sau reci, alaturi de bere. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz oua paprika dulce patrunjel ulei retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3287 viz    0 com
1036 viz    0 com
2431 viz    0 com
1099 viz    0 com
1203 viz    0 com
1313 viz    0 com
1471 viz    0 com
1570 viz    0 com
2885 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012919 (s)