News Flash:

Dovlecei pane

8 Iulie 2011
2647 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei pane
Ingrediente: 2 dovlecei medii 2 oua 150 ml bere 170 g faina sare piper patrunjel 400 ml ulei Mod de preparare: Dovleceii se spala si se taie felii nu foarte groase. Se sareaza si se asaza pe servetele absorbante, se intorc pe ambele parti. La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul obtinut trebuie sa fie putin mai gros decat cel de la clatite. Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine. Dovleceii “uscati” se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta. Se scot dovleceii rumeniti pe o tava tapetata cu servetele. Se servesc calzi sau reci, alaturi de bere. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz oua paprika dulce patrunjel ulei retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3337 viz    0 com
1085 viz    0 com
2528 viz    0 com
1153 viz    0 com
1256 viz    0 com
1362 viz    0 com
1536 viz    0 com
1631 viz    0 com
2951 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013330 (s)