News Flash:

Dovlecei murati

23 August 2013
2119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei medii
6 morcovi
1 bulb de fenicul
1 conopida
4 catei de usturoi
doua lingurite de seminte de mustar
doua lingurite de seminte de fenicul
o lingurita de praf de turmeric
o cana si un sfert de apa
o jumatate de lingurita de ardei iute
3 linguri de sare de kosher
o ceasca si jumatate de otet de mere
1 sfert de cana de zahar

Mod de preparare:

Spala si taie dovleceii si morcovii transversal, sa se potriveaca cu inaltimea borcanelor. Asaza legumele intr-un castron cu apa cu gheata si presara peste ele o lingura de sare si lasa-le la macerat 30 de minute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei medii usturoi ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9060 viz    0 com
2416 viz    0 com
2233 viz    0 com
2941 viz    0 com
4621 viz    0 com
11233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020442 (s)