News Flash:

Dovlecei la cuptor cu oua

25 August 2011
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei la cuptor cu oua
Ingrediente: 1 dovlecel 2 oua faina alba 1 legatura de marar sare piper 100 ml apa minerala 3 linguri de ulei Mod de preparare: Se curata dovlecelul, se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un castron se bat ouale cu sare, piper, faina alba si apa pana se face o compozitie de clatita, dar mai groasa ,la care se adauga mararul tocat marunt. Intr-o tava de yena se pune hartie de copt, se unge cu ulei, se dau rondelele de dovlecel prin amestecul de oua si se pun in tava, pana sunt gata toate rondelele. Aluatul ramas se pune peste dovlecel si se da la cuptor aproximativ o ora. Se face testul cu scobitoarea si cand e gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inghetata retete vegetariene dovlecel marar piper ulei oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2539 viz    0 com
2699 viz    0 com
1174 viz    0 com
1723 viz    0 com
1537 viz    0 com
1964 viz    0 com
1182 viz    0 com
2612 viz    0 com
3974 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013987 (s)