News Flash:

Dovlecei la cuptor cu ceapa rosie

12 Martie 2014
2240 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei taiati pe lungime si apoi bucatele
1 ceapa rosie tocata marunt
1 lingura coaja rasa de lamaie
60 ml suc de lamaie
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 220 grade. Asezam intr-un vas de iena dovleceii, ceapa, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul. Adaugam sare dupa gust si amestecam usor. Se baga la cuptor timp de 20 de minute. Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei cuptor retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5906 viz    0 com
1153 viz    0 com
1569 viz    0 com
11157 viz    0 com
1385 viz    0 com
5775 viz    0 com
1335 viz    0 com
6276 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015517 (s)