News Flash:

Dovlecei in sos cremos de smantana

2 Mai 2011
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei in sos cremos de smantana
Ingrediente: - un dovlecel - o  lingurita ulei de masline - o ceapa mica - un catel usturoi - marar - sare - piper - condimente italiene (oregano, rozmarin) - busuioc proaspat - 3 linguri smantana Mod de preparare: Un dovlecel mic se pune in robot, se adauga o lingurita de ulei de masline, o ceapa mica, un catel de usturoi, marar, sare piper dupa gust, condimente italiene (oregano, rozmarin), busuioc proaspat sau pudra cum avem si mixam... apoi servim cu paine de secara si seminte bio daca avem.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel cabanos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018933 (s)