News Flash:

Dovlecei cu usturoi

29 August 2013
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei mari
2 oua (daca nu tineti post)
4 linguri faina
sare
piper
5 catei usturoi
1 legatura patrunjel
ulei pentru prajit

Mod de preparare:


Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Ouale se bat spuma cu un praf de sare, iar in alta farfurie se pune faina. Fiecare bucata de dovlecel se da cu sare si piper dupa gust apoi se da in ou, apoi in faina si se prajeste intr-o tigaie in uleiul incins.
Cand sunt gata se scot intr-un castron si se adauga usturoiul pisat sub forma de mujdei si patrunjelul tocat fin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei mari faina usturoi patrunjel castron mujdei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015138 (s)