News Flash:

Dovlecei cu somon afumat si marar

26 Noiembrie 2013
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente
2 felii (80 g) de somon afumat
400 g dovlecel
1 lingura ulei de masline
suc de la 2 lamai
2 cepe
4 linguri de marar tocat
sare
Mod de preparare: 
Se taie capetele dovleceilor. Se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca sucul de lamaie, ceapa tocata fin si mararul. Se amesteca bine. Se acopera si se dau la frigider 30 de minute. Dovleceii se pun într-o strecuratoare si se scurg. Se pun într-un castron si se stropesc cu ulei. Se adauga sucul din frigider. Se potriveste la gust cu sare. Se imparte compozitia în cesti si se serveste cu somon rupt in fasii subtiri.
sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete bzi retete aperitive retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015425 (s)