News Flash:

Dovlecei cu rosii si cascaval la cuptor – Nici o picatura de ulei, fara prajit, minimum de ingrediente

21 Iunie 2018
1042 Vizualizari | 0 Comentarii

Dovleceii cu rosii si cascaval la cuptor sunt un preparat uimitor de simplu de pregatit pentru o cina de vara. Legumele delicate sub crusta de cascaval vor fi pe placul tuturor.

Ingrediente: 1-2 rosii; 200-250 gr de dovlecei; 1 ardei gras; 3 linguri de smantana fermentata; 2 linguri de lapte;-1 ou; 30 gr de cascaval tare; sare, piper, condimente – dupa gust.
Mod de preparare: Spalati rosiile si dovleceii, apoi taiati legumele rondele de grosime medie. Ardeiul gras il curatati de cotor si seminte si il taiati inele. Aranjati legumele in forma de copt, asezandu-le vertical si alternandu-le.

Condimentati totul cu sare si piper. Optional, puteti presara ierburi aromatice. Acoperiti legumele cu smantana si presarati cascaval ras. Bateti oul cu lapte si turnati compozitia obtinuta peste dovlecei si rosii. Dati forma la cuptorul preincalzit pana la 180°C pentru 30-35 de minute. Serviti mancarea de legume fierbinte!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021467 (s)