News Flash:

Dovlecei cu rosii la cuptor

14 Septembrie 2016
12472 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 rosii
200-250 gr dovlecei
3 linguri smantana
2 linguri lapte
1 ou
50 gr de branza
sare
piper
alte condimente dupa gust

Mod de preparare:

1. Spala rosiile si dovleceii, apoi taie-i in felii de grosime potrivita.
2. Pune feliile intr-o tava de cozonac sau chec, alternandu-le.
3. Presara piper, sare si alte condimente.
4. Acopera cu un strat subtire de smantana, apoi presara branza.
5. Bate bine oul cu cele 2 linguri de lapte si toarna peste tot ce e in tava.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-35 de minute.
Serveste mancarea fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei cuptor rosii cuptor retete toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013543 (s)