News Flash:

Dovlecei cu rosii

20 Ianuarie 2012
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei cu rosii
Ingrediente:

2 dovlecei
2 rosii
2 catei de usturoi
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Curatam dovleceii si ii taiem cubulete, apoi ii prajim la foc mare intr-o tigaie mai groasa timp de 5 minute. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam rosiile taiate cubulete. Amestecam usor mai lasam cateva minute si apoi adaugam usturoiul zdrobit. Amestecam, oprim focul si acoperim cu un capac pana aranjam masa. Servim cu marar tocat presarat deasupra. Cred ca se poate manca si reci. Se pot servi si cu paste.
Din cantitatile de mai sus rezulta doua portii. Dovlecei cu rosii din imagini au fost pregatiti de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Dovlecei_cu_rosii2
dovlecei rosii usturoi ulei paste portii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1626 viz    0 com
2811 viz    0 com
1460 viz    0 com
2086 viz    0 com
1569 viz    0 com
2388 viz    0 com
3944 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1890 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020389 (s)