News Flash:

Dovlecei cu rosii

20 Ianuarie 2012
1441 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei cu rosii
Ingrediente:

2 dovlecei
2 rosii
2 catei de usturoi
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Curatam dovleceii si ii taiem cubulete, apoi ii prajim la foc mare intr-o tigaie mai groasa timp de 5 minute. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam rosiile taiate cubulete. Amestecam usor mai lasam cateva minute si apoi adaugam usturoiul zdrobit. Amestecam, oprim focul si acoperim cu un capac pana aranjam masa. Servim cu marar tocat presarat deasupra. Cred ca se poate manca si reci. Se pot servi si cu paste.
Din cantitatile de mai sus rezulta doua portii. Dovlecei cu rosii din imagini au fost pregatiti de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Dovlecei_cu_rosii2
dovlecei rosii usturoi ulei paste portii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
2936 viz    0 com
1527 viz    0 com
2175 viz    0 com
1619 viz    0 com
2449 viz    0 com
4130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026425 (s)