News Flash:

Dovlecei cu rosii

21 Mai 2014
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei mici
2 rosii medii
2 linguri ulei de masline
1 legaturica ceapa verde
sare
oregano (eu am pus uscat)
piper
cimbrisor (din curte)
cateva frunze patrunjel proaspat
putin busuioc (tot uscat am avut eu)
rozmarin
1 strop de zahar

Mod de preparare:


Se spala legumele si se usuca prin tapotare cu un servetel absorbant. Se feliaza dovleceii. Se feliaza rosiile. Se curata ceapa si se taie rondele. Se incinge uleiul in tigaie, dupa care se adauga rondelele de ceapa si se lasa 1 minut, pana cand se inmoaie. Se adauga dovleceii si se inabusa cateva minute, dupa care se adauga si plantele aromatice (cele proaspete se taie marunt, iar cele uscate doar se presara peste dovlecei).
Se mai lasa pe foc inca 2-3 minute, miscand usor tigaia, sa nu se prinda mancarea.
Se adauga si rosiile feliate, dupa care se presara putin zahar. Se mai tine mancarea pe foc inca 3 minute. Se potriveste de sare si piper. Se lasa la racorit 5 minute, dupa care se monteaza in farfurie si se serveste.

Dovlecei cu rosii recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post mancaruri rapide retete rapide retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019439 (s)