News Flash:

Dovlecei cu piept de pui si cascaval

19 Iulie 2017
976 Vizualizari | 0 Comentarii
Un preparat usor si delicios de vara, dovleceii cu piept de pui si cascaval te vor cuceri de la prima degustare. Imparte-i cu cei dragi!

Ingrediente:

1 piept de pui, dezosat
2-3 dovlecei
150 g cascaval sau branza
3 oua
3-4 linguri ulei
patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui bucatele si il calesti intr-o tigaie, in putin ulei incins, pana cand isi schimba culoarea. Speli dovleceii, le tai capetele si ii scobesti in interior. Toci miezul marunt. Calesti miezul dovlecelului in putin ulei, apoi amesteci 1-2 minute cu pieptul de pui. Scoti si dai deoparte. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Separat, bati ouale cu un praf de sare si adaugi patrunjel tocat, dupa gust. Incorporezi ouale in compozitia de pui cu dovlecel.
Ungi o tava cu putin ulei si asezi in ea dovleceii, cu fata in sus. Ii umpli cu amestecul pregatit. Razi deasupra cascavalul. Dai la cuptor, la temperatura medie, 30 de minute sau pana se rumenesc usor la suprafata. Servesti cu patrunjel.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza tigaie ulei incins dovlecel patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019420 (s)