News Flash:

Dovlecei cu parmezan

12 Iulie 2012
2890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovlecei
40 g parmezan
60 g branza putin sarata
200 ml smantana
3-4 oua
piper
sare


Mod de preparare:

Dovleceii se taie rondele si se pun la fiert in apa clocotita si sare, pentru 10 minute. Se scot se scurg si se pun intr-un bol, se adauga ouale, smantana, branza, sare si piper. Se amesteca toate cu mixerul sau cu mana. Compozitia formata se varsa intr-un vas yena sau orice alt vas ceramic, se presara deasupra parmezanul. Vasul se da la cuptor, la 210°C, pentru 40 minute. Se serveste cald. Se poate ornacu patrunjel dupa gust.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei parmezan branza smantana oua pipersare vas yena vas ceramic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2975 viz    0 com
3939 viz    0 com
2020 viz    0 com
2040 viz    0 com
4920 viz    0 com
2990 viz    0 com
3813 viz    0 com
2735 viz    0 com
2090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020015 (s)