News Flash:

Dovlecei cu maioneza de usturoi

3 Octombrie 2011
2079 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei cu maioneza de usturoi
Ingrediente: 3-4 dovlecei 5-6 catei de usturoi ulei de masline zeama de lamaie patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Prima data se spala vine dovleceii, dupa care li se indeparteaza capetele si se taie rondele mai groase. Se potrivesc de sare si se stropesc cu putin ulei de masline. Se lasa in jur de 30 de minute. Intre timp se curata usturoiul, se zdrobeste, se adauga putina sare si se amesteca bine. Se pune ulei pana cand se obtine o pasta si se picura cateva picaturi de zeama de lamaie si piper macinat (dupa gustul fiecaruia). Dovleceii se frig pe ambele parti. Cand sunt bine facuti, se scot, se pun intr-un vas si se toarna peste ei dressingul preparat anterior. Se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la frigider timp de 30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


ovaz retete vegetariene salate usturoi patrunjel verde placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1362 viz    0 com
1145 viz    0 com
1891 viz    0 com
1378 viz    0 com
1178 viz    0 com
1276 viz    0 com
1965 viz    0 com
5831 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020082 (s)