News Flash:

Dovlecei cu maioneza de usturoi

3 Octombrie 2011
1987 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei cu maioneza de usturoi
Ingrediente: 3-4 dovlecei 5-6 catei de usturoi ulei de masline zeama de lamaie patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Prima data se spala vine dovleceii, dupa care li se indeparteaza capetele si se taie rondele mai groase. Se potrivesc de sare si se stropesc cu putin ulei de masline. Se lasa in jur de 30 de minute. Intre timp se curata usturoiul, se zdrobeste, se adauga putina sare si se amesteca bine. Se pune ulei pana cand se obtine o pasta si se picura cateva picaturi de zeama de lamaie si piper macinat (dupa gustul fiecaruia). Dovleceii se frig pe ambele parti. Cand sunt bine facuti, se scot, se pun intr-un vas si se toarna peste ei dressingul preparat anterior. Se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la frigider timp de 30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


ovaz retete vegetariene salate usturoi patrunjel verde placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
1102 viz    0 com
1862 viz    0 com
1323 viz    0 com
1139 viz    0 com
1224 viz    0 com
1895 viz    0 com
5737 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020583 (s)