News Flash:

Dovlecei cu iaurt

8 Septembrie 2011
2457 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei cu iaurt
Ingrediente: 2 dovlecei 50 ml iaurt gras marar 1 lingura otet balsamic Mod de preparare: Mai intai se curata dovleceii, apoi se taie felii. Timp de 10-15 minute se fierb in apa cu sare. Din iaurt, sare, marar si otet se prepara un sos care se toarna peste dovleceii scursi si raciti. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate marar ovaz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2753 viz    0 com
1340 viz    0 com
1359 viz    0 com
2059 viz    0 com
1429 viz    0 com
1532 viz    0 com
1231 viz    0 com
2519 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014231 (s)