News Flash:

Dovlecei cu carne de porc la cuptor

1 Martie 2013
4626 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 dovlecei
200 g carne de porc (tocata)
100 ml smantana
¼ l suc de rosii
30 g faina
cimbru
marar
sare

Mod de preparare:


Dovleceii se curata de coaja, se taie in jumatati, pe grosime, iar cu o lingurita li se scoate miezul, lasand marginea cat mai groasa. Jumatatile de dovlecei se umplu cu tocatura si se asaza in cratita, se toarna sucul de rosii si cca ¼ l apa fierbinte si se lasa sa fiarba cca 30-40 minute, acoperite, la foc mic; dupa 20 minute, se intorc in sos. Cand dovleceii sunt fierti, se freaca faina cu 2 linguri de apa rece si se amesteca cu sosul, lasandu-l sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege. In sos se pun o ramura de cimbru si 2-3 linguri de ulei, potrivindu-se gustul cu sare. Se ia de pe foc si se adauga marar tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei smantana faina cimbru marar sare lingurita cratita clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2034 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013144 (s)